Lillian Lassen og er uddannet zoneterapeut, healer, stresskonsulent, allergi behandler, psykisk afbalanceringsterapeut. Lillian har sin alternative klinik i Kibæk.

Lillian vil fortælle lidt om sit arbejde som zoneterapeut og hvordan man opdager ubalancer i kroppen og genfinder sundheden og balancen. Hun kommer lidt ind på biopati og følelser  og femelementsloven.

Zoneterapi som en undersøgelse af kroppen og dens balance.

Derudover vil hun fortælle noget om allergi, eksem og hvordan de ting kan fjernes uden medicin lige så snart, man har fundet årsagen til, at man har fået en allergi. Hun vil komme nærmere ind på, hvorfor nogen er født med allergi/ubalancer.

Der vil være demonstration med kinesiologi og ting, man ikke kan tåle, så I bliver bevidst om energi røver i jeres dagligdag.

Hun vil også fortælle noget om psykisk afbalancering og hvordan de mønstre vi har haft hele vores liv, efter hendes overbevisning tillært mellem 0 – 14 år, skaber rod i vores liv og får os til at reagerer nogen gange som om, vi stadig var 5 år. Eller en blokering vi har fået, så vi spærre af for læring mm.

Hvordan en person vi har haft en dårlig oplevelse med stadig flere år efter røver energi fra os, men hvordan man så let som ingenting kan blive stærk på det og ikke længere lader sig frarøve energi.

Hun vil fortælle lidt om, hvor enkelt og let man opløser lette fobier ved hjælp af klapmetoden og der vil blive mulighed for at afprøve dette, hvis nogen har lyst.

Hun vil fortælle om stress, hvorfor og hvordan den opstår udfra hendes synsvinkel og hvordan hun synes man skal behandle folk med stress og give eksembler på redskaber til at kontrollerer stress.

Hun vil komme ind på healing og give hendes bud på, hvorfor det virker så godt, som det gør. Og hvorfor sensitive børn/unge og ADHD også har godt af healing.

Sidst men ikke mindst vil hun fortælle lidt om TFT som er tankefeltsterapi.

Vi ser frem til en rigtig god aften med et spændende foredrag. Vi glæder os til at se jer!

Praktisk information:
Hvornår: 8. februar kl. 19.00-21.30
Hvor: MEA-COR  – Smallegade 10, 7400 Herning
Pris: 50,-
Forfriskning: Inkluderet i prisen
Tilmelding: Online tilmelding eller ring på 9712 2200
Betaling: Ved fremmøde. Kontant eller visa/dankort

Med venlig hilsen
MEA-COR

Udfyld formularen og tilmeld dig

Arrangementet er desværre udsolgt.