Profil

Frisør i Smallegade siden 1989

Smallegade 10
7400 Herning

T: 9712 2200
M: kontakt@mea-cor.dk

CVR-nr: 14381589

Hos MEA-COR får du professionel hårpleje med en kvalitet og behandling i første klasse

 Vi lægger særlig vægt på den personlige betjening samt på at skabe en hyggelig atmosfære i de lyse, moderne og venlige lokaler i Smallegade. Vi er altid med på det sidste nye af tidens trend. Vi tilbyder dame-, herre- og børneklipninger.

Vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, hvilket sikre et professionelt resultat for dig. Vi er din moderne frisør i Herning for hele familien.

Hos MEA-COR er det afgørende at du som kunde får en unik oplevelse. Vi lægger stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Vi tilbyder blandt andet klipning, farve, bryn og vipper.

Vi har mange års erfaring og følger udviklingen nøje – bl.a. ved at deltage i de nyeste kurser. Derfor kan du altid være sikker på professionel vejledning og behandling hos MEA-COR frisør i Herning. Vi tager os tid til dig og dit hår, så du får en frisure, der passer til dit liv og din personlighed.

Omtanke for indeklima, sundhed og gode hårprodukter

Du får en god oplevelse, når du kommer hos MEA-COR. Et moderne og effektivt udsugningsanlæg sikrer et godt indeklima for kunder såvel som personale. Hos MEA-COR er stemningen afslappet og humørfyldt – vi bestræber os på at give dig en god oplevelse, hver gang du besøger os.

En mangfoldig kundekreds benytter vores salon, for vi har noget særligt og er samtidig ”Frisør for hele familien”.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Med venlig hilsen MEA-COR