Når livet går os imod.

Med denne overskrift vil Dodo fortælle om hvad vi stiller op, når vi rammes af sorg og tab. Hvordan kan vi finde vej og finde trøst? Kan hænderne og en håndlæsning være et redskab? Kan de tegn og det man kan se i hænderne virke som små lygter, når vi skal finde vej, hvor der er mørkt?

”Det mener jeg”, siger Dodo. ”De anvisninger vi har brug for ligger hos os selv og dermed i vores hænder. At kunne tyde hændernes tegn bevirker, at vi kan tyde de rettesnore, de vejvisere, vi kan gå efter, når livet synes at gå os imod.”

Siden 1989 har Dodo Lindemann arbejdet med tydning af hændernes tegn og linjer.
Dodo har sin egen håndlæserskole og udkom december 2018 med en bog om emnet. Dodo vil i foredraget trække på sin store viden og erfaring.

Derudover vil Dodo tyde blindtegninger. Tydningerne foregår i det åbne, så alle kan få udbytte af det – og måske lære lidt. Blindtegninger er et fantastisk medie når det drejer sig om at se sine resurser og belastninger her og nu. På den måde kan vi blive støttet i vores handlinger.

En aften hvor alvor og humor går hånd i hånd.

Er du interesseret i at få din blindtegning tydet, skal du komme 15 min før foredraget
starter.

Der vil være mulighed for at købe Dodos bog og få den signeret med en personlig hilsen

Praktisk information:

Hvornår: 24. september kl. 19.00-21.15 (ønsker du blindtegning skal du komme kl.18.45)
Hvor: MEA-COR  – Smallegade 10, 7400 Herning
Pris: 150,-
Forfriskning: Inkluderet i prisen
Betaling: Ved fremmøde. Kontant eller visa/dankort eller mobilepay  Vi ser frem til en rigtig god aften med et spændende foredrag. Vi glæder os til at se jer!

Udfyld formularen og tilmeld dig

Hvor mange vil du tilmelde?