Håndlæser og vejleder Dodo Lindemann fra Svendborg kommer til Mea-Cor med foredrag om håndlæsning/kiromanti

Dodo har 28 års erfaring med håndlæsning og har været leder af Den Fynske Håndlæserskole siden den blevet oprettet i 2000.

Dodo har I sit arbejdsliv levet en tid som landmand og en tid som folkeskolelærer samtidig er virket som håndlæser bygget op. De seneste 12 år har hun udelukkende beskæftiget sig med håndlæsning, uddannelse og vejledning.

Hvad kan håndlæsningen bruges til og hvad er det egentlig, der foregår under en håndlæsning, som jeg udfører den?

Der er meget at fortælle om, men jeg vil i dette foredrag vægte anvendeligheden , med fokus på håndlæsningens kraftfulde sprog og hvordan en læsning kan støtte din personlige udvikling og bringe nye vinkler ind i dit liv og samtidig supplere andre behandlingsformer.

Fingeraftryk og håndfladens hudaftryk, ændre sig aldrig, derfor er det også her, vi læser de evigt gældende personlighedstræk.

Det er personlighedens “blue print”. Vi kan populært sige at det er den udgave af os selv, som vi kommer til verden med.

Siden sker der ændringer, ændringer på godt og ondt. f.eks ændre sygdom jo rigtig meget for os. Vi må nogen gange gå nye veje, hvis forhindringerne på vores vanlige vej er blevet uoverstigelige eller hvis kærligheden og livsglæden lokker fra en anden vinkel. Alt dette er muligt at læse i linjerne og de små tegn i hænderne

Så med andre ord, det er personligheden, det grundlæggende samt de forandringer, der er forgået eller på vej jeg læser, det er de små ændringer på negle hænder, linjer og i håndens områder i det hele taget..

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under foredraget, som jeg vil forsøge at besvare efter bedste evne.

Dodo vil denne aften demonstrerer blindtegningstydning blandt de fremmødte. Blindtegningstydning er en disciplin inden for håndlæsning, som er anvendelig i større grupper og i forbindelse med vejledning.

Foredraget starter kl. 18.45.

Håndlæsning: Dodo er derudover i salonen onsdag d.30 og torsdag d.31 august. Ring i salonen for tidsbestilling.

Vi ser frem til en rigtig god aften med et spændende foredrag. Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen

MEA-COR

Praktisk information:

Hvornår: 29. august kl. 18.45-21.30
Hvor: MEA-COR  – Smallegade 10, 7400 Herning
Pris: 150,-
Forfriskning: Inkluderet i prisen
Tilmelding: Online tilmelding eller ring på 9712 2200
Betaling: Ved fremmøde. Kontant eller visa/dankort

Udfyld formularen og tilmeld dig

<iframe height="463" allowTransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="width:100%;border:none" src="https://meacor.wufoo.com/embed/kdq7ejk1cn2zjp/"><a href="https://meacor.wufoo.com/forms/kdq7ejk1cn2zjp/">Fill out my Wufoo form!</a></iframe><div id="wuf-adv" style="font-family:inherit;font-size: small;color:#a7a7a7;text-align:center;display:block;"><span class="notranslate">HTML Forms powered by <a href="https://www.wufoo.com">Wufoo</a>.</span></div>