Foredrag med Martine Eskildsen – NGH certificeret hypnotisør

Martine Eskildsen er NGH certificeret hypnotisør, uddannet 5-PATH® hypnoterapeut, 7th Path Selvhypnose® underviser og folkeskolelærer. Martine arbejder i sin egen klinik Martines hypnose og hypnoterapi i Sundhedshuset, Herning.

Martine vil fortælle lidt om sit arbejde som hypnoterapeut og hvordan hun kom til at arbejde med hypnose. Her vil hun fortælle om, hvordan oplevelser og måske misforståelser fra barndommen kan sætte spor i os resten af vores liv. Hun vil tage udgangspunkt i sine egen historie.

Martine vil uddybe, hvordan vi kan arbejde med sindet, når vi er i hypnose og hypnoterapi. Hypnose er en tilstand af skærpet modtagelighed. Når vi er i hypnose er vores ubeviste og underbevidste sind til at arbejde med, så vi kan give slip på blokeringer, misforståelser, uhensigtsmæssige mønstre, vaner, angst mm. Vi kan med hypnose sætte processor i gang i vores underbevidste sind, så mennesket og systemet kan hele sig selv indefra. Det er godt, fordi forandring fryder, når tingene er svære.

Martine brænder for 7th Path Selvhypnose®, fordi det er så enkelt. Hun vil fortælle om, hvorfor 7th Path Selvhypnose® er et super effektivt system, som alle med en normal IQ kan lære. I vil høre hende fortælle om, hvorfor det er så godt og hvad det kan give af indre ro og forandringer. Hvordan kan 7th Path Selvhypnose® neutralisere negative ladninger inden i os? Hvad vil det betyde, at kroppen i stedet fyldes med positive ladninger og hvilken betydning vil det have for fremtidige forandringer og succes?

Hvem vil ikke gerne opleve indre ro, at ønskede forandringer lykkes og bliver en succes?

Martine vil med små demonstrationer vise, hvad hypnose kan.

Foredraget er udsolgt

 

Praktisk information:

Hvornår: 7. november kl. 19.00-21.30
Hvor: MEA-COR – Smallegade 10, 7400 Herning
Pris: 100,-
Forfriskning: Inkluderet i prisen
Tilmelding: Online tilmelding eller ring på 9712 2200
Betaling: Ved fremmøde. Kontant eller visa/dankort