Gå ikke glip af en dejlig aften, hvor der er mulighed for at blive klogere på jeres børn og jer selv som forældre.

Alt sammen i en venlig, afslappende og humoristisk tone.

Er opdragelse nødvendig?

 I foredraget kommer Susanne omkring spørgsmål som: Er det nødvendigt at opdrage? Hvornår er det for sent? Hvem skal opdrage og hvad er opdragelse? Ligeledes kommer hun ind på konsekvenser af manglende opdragelse i forholdet mellem børn og forældre. Der gives råd og vejledning i forhold til konflikthåndtering af børn og hvilke udviklings områder, man skal give fokus for at få glade og velfungerende børn. 

Børns digitale liv vil lige ledes få et par ord med på vejen.

 Susanne bruger udover samtale, tegneterapi i sin coaching af børn og forældre et “nyt” pædagogisk værktøj, som kaldes Pædagogisk Sandplay. Det er et fantastisk pædagogisk redskab, som hjælper børn med at tale og åbne op for det, som kan være svært at sætte ord på. Pædagogisk Sandplay tager udgangspunkt i legen i en lille sandkasse (ca. 40 X 50 cm.) Her anvendes en masse symboler (lege ting) og børnene bliver guidet gennem legen, som ikke blot er tilfældig. Man kan kalde det en form for” alvorlig leg”.

Pædagogisk Sandplay er stadig ikke så kendt i Danmark, men efterhånden er flere psykologer og andre faggrupper, ved at få øjnene op for denne metode at arbejde med børn/unge og voksne på.

Susanne brænder for sit arbejde med at hjælpe børn, unge og forældre.

Kom og hør hende!

 

Foredragsholder:

Susanne Nielsen. Indehaver af familierådgivningsfirmaet: BørneOgForældreCare i Herning. Susanne har mange års praktisk erfaring indenfor arbejdet med børn og forældre i Børnehaver og Skoler. Uddannet socialpædagog og har taget mange efteruddannelser i pædagogik og psykologi bl.a. Master Trained Coach, Cool Kids supervisor og Pædagogisk Sandplay Konsulent.

Praktisk information:

Hvornår: Tirsdag d. 26. februar kl. 19.00-20.30
Hvor: MEA-COR  – Smallegade 10, 7400 Herning
Pris: 75,-
Forfriskning: Inkluderet i prisen
Tilmelding: Online tilmelding eller ring på 9712 2200
Betaling: Ved fremmøde. Kontant eller visa/dankort

Udfyld formularen og tilmeld dig

Hvor mange vil du tilmelde?