Mange har spurgt hvorfor vi hos MEA-COR ikke tilbyder online tidsbestilling og hvorfor vi ikke tilbyder en tid hos frisøren uden tidsbestilling, altså hvor kunden kan komme direkte fra gaden og blive klippet med det samme? Vi har forsøgt at svare på spørgsmålene her.

Indrømmet… hos MEA-COR er vi måske lidt ”Old School”. Vi bruger nemlig vores trofaste kalender, printet på rigtig papir, til at holde styr på vores aftaler. Det giver os fleksibilitet til hurtigt at flytte rundt på aftaler, samt at afsætte ekstra tid til vores kunder med særlige behov. Det kan være børn som har det vanskeligt med at komme hos frisøren, og som har brug for ekstra tid og omsorg. Det kan være kunder hvis hår kræver ekstra hårpleje, kunder med handicap, eller kunder som blot har brug for tid til at tale nye ideer og muligheder.

Vi afsætter den nødvendige tid til din behandling

Vores gode forhold og kendskab til kunderne gør, at vi via samtale er bedre i stand til at bedømme behandlingen og afsætte den nødvendige tid til den enkelte.

De fleste moderne frisørsaloner har valgt at benytte en online tidsbestilling via hjemmesiden, hvor frisøren bliver booket per kvarter. Vi har valgt ikke at benytte denne metode. Hos MEA-COR lægger vi særlig vægt på den personlige betjening – allerede ved tidsbestilling.

Naturligvis vil vi ikke udelukke at der på sigt kan blive mulighed for at bestille tid online, via online booking, men ved de systemer som vi allerede har kigget på, savner vi fleksibilitet i måden at styre aftalerne på.

Af ovennævnte grunde tilbyder vi ikke online tidsbestilling hos MEA-COR endnu. Til gengæld er vi rigtig søde at tale med i telefonen og du kan bestille tid Hos MEA-COR ved at ringe på 9712 2200. Du er også velkommen til at kigge ind i salonen, så vi sammen kan finde ud af, hvilken frisure, farve eller andet der vil passer dig bedst.

Bestil tid hos frisør Herning uden tidsbestilling?

Nogle frisørsaloner tilbyder klip helt uden tidsbestilling. Vi mener ikke det er en optimal løsning, fordi kunder kan risikerer at vente længe i en kø på en klipning eller helt at gå forgæves. Derudover skaber det arbejdsforhold for os som frisører, som gør at vi ikke kan levere den service og kvalitet, som vi gerne vil overfor den enkelte kunde.

Klipninger uden tidsbestilling betyder et større pres for at få kunderne hurtigt færdige, for derefter at få den næste person i frisørstolen. På grund af ovenstående har vi valgt ikke at gå efter modellen uden tidsbestilling.

Vi har ledige tider

Der er perioder hvor vi har huller i kalenderen og kan tage dig ind med meget kort varsel. Du er altid velkommen til at komme ind i frisørsalonen og forhører dig – det kan jo være der er en ledig tid til dig netop nu. Alternativt kan du kontakte os på telefonen, så ser vi på om vi kan tage dig ind med det samme.

Vi håber at dette har svaret på nogle af de spørgsmål vi som frisør Herning jævnligt får vedrørende online tidsbestilling og frisør uden tidsbestilling i Herning. Vi håber i har forståelse for vores valg.