Der sker spændende ting i salonen i Smallegade. Fra den 7. oktober 2013 skifter vi navn til MEA-COR. Vi flytter ligeledes adresse, fra Smallegade 11 til nummer 10. Det er lige ovre på den anden side af gaden.

Vi udvider med neglebehandlinger

Vi er stadig de samme humørfyldte og friske frisører, som vi altid har været. Vi er stadig “Frisør for hele familien”. Fremover vil vi dog også tilbyde en række neglebehandlinger. Vi starter ud med Manicure og behandling med Colorgloss UV-lak, som giver en fantastisk glans med holdbarhed på op til 14 dage. Stephanie har været på uddannelse hos Artistic Nails og er blevet Internationalt certificeret negletekniker. Her er et uddrag af hvad de selv skriver om uddannelsen:

” Hos artisticnails.dk mener vi at du og Danmark har brug for en ny seriøs udbyder af negle produkter og negleteknikker uddannelse. Vi ønsker at give dig en unik uddannelse i et af USA’s store Brands, Artistic Nail Design. Uddannelsen er seriøs, grundig og giver dine kreative evner plads og hjælp til at folde sig ud.”

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod dette nye initiativ og fra MEA-COR skal der lyde et STORT TILLYKKE med uddannelsen til Stephanie!

Vi har fået ny hjemmeside

I forbindelse med navneændringen fra Salon René til MEA-COR har vores hjemmeside fået en tiltrængt make-over. Vi er glade for og stolte over at kunne præsentere den for jer her… vi håber, at I synes om den og modtager gerne jeres kommentarer. I kan skrive til kontakt@mea-cor.dk, hvis man har ris/ros eller forslag til ændringer.

Man kan også stadig følge vores gøren og laden på facebook.

Vi ser frem til fortsat at betjene vores gode kunder i de nye rammer!

Med venlig hilsen

Tove, Stephanie & Lise